donderdag 2 april 2015

rapport

                                ons rapport krijgen

Vandaag krijgen we ons rapport. Maar normaal doet mevrouw Luz dat maar nu doet de meester dat omdat hij een nieuw idee  heeft uit gevonden amai.Dus iedereen weet dat we in het vijfde een dobolsteen hebben 
met een schildpad en kameel en een havik en twee kindjes dat betekend dat ze elkaar helpen en boeken dat is voor opzoeken en een vraagteken is een goede vraag  stellen.Dus als je niet goed bent is Wiskunde dan kruis je schildpad aan als je er goed in goed in bent is het de kameel en als je super in Wiskunde bent dan is het de havik.en dat is het zelfde al in Nederlands Spelling Frans en Wero.nu met de vriendjes die elkaar helpen dan vragen ze dat je dat vaak doet gewoonlijk of nooit dan mag je dat ook weer aan kruisen.En dat is het zelfde al bij de boeken op elkaar opzoeken en het vraagteken een goede vraag stellen.
Nu je eigenschappen hoe kan je mij het best omschrijven is de eerste vraag en de tweede is soms ben ik een beetje schrijf je op voor je zelf.de volgende vraag is Zo wil ik dat de andere met mij om gaan.
wat doe je het liefste in de klas. Beste Meester,ik vind je wel tof maar...dit hier zou ik toch liever anders hebben . Dan vuil je weer in wat je wild veranderen aan de Meester.Dit wil ik nog graag kwijt over het vijfde leerjaar dan schrijf je dat weer op.
En dan je handtekening Afbeeldingsresultaat voor kindjes tekening hand in hand helpen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten